Tjänster inom VVS och rörmokeri

Vi täcker det mesta inom VVS på Lidingö, så genom oss kan du få hjälp med vatten, värme och sanitet men också med gas och kyla. Det här kommer till pass om du tänker renovera badrum eller kök eller förändra i verkstaden, salongen, kylanläggningen osv. Här nedan hittar du våra vanligaste tjänster.

Boka rörmokare 2tim för endast 1990:-

När du bokar en planerad tid så betalar du endast 1990:- (efter ROT-avdraget) för 2 hela timmar.

Ring oss på 08-580 976 88 eller boka via formuläret.

Rörarbete

Kan handla om att allt från att vi rensar avlopp och ventiler till att vi byter vattenlås, toalettstolar och vattenberedare – de där bastjänsterna man tänker att varje rörmokare ska kunna fixa.

römokeri handfat kök badrum

Renovera kök och badrum

För dig som har ett kök eller badrum i begrepp att renoveras. Vi är certifierade för arbete i våtrum och kan här ta fram kompletta lösningar. Är du själv en händig hemmafixare så kan vi istället göra de där momenten du inte vill chansa med eller hinner slutföra.

ikon rörmokare vvs

VVS-entreprenader

Entreprenader gör vi i stort och smått. Som certifierad VVS-firma har vi kompetensen som behövs även för stora projekt och därför erbjuder vi såväl totalentreprenader som delentreprenader. Vi är VVS-partnern man kan har med sig från idéstadiet hela vägen fram till öppningsdags.

Jour

Vi håller rörmokare på Lidingö i beredskap dygnet runt. Ingen ska behöva vänta i timmar för att få hjälp med akuta VVS-problem, som när värmepumpar lägger av mitt i kalla vintern eller vattenledningar plötsligt springer läck. Vårt journummer är NNN-NNNNNNN. För mindre brådskande ärenden får du gärna kontakta oss via våra andra kanaler som du hittar på sidan Kontakta oss.

Installera eller byta värmepump

Uppvärmningen hör till en de stora löpande utgiftsposterna hos många hemägare. Där kan det göra stor skillnad för ekonomin ifall man sitter med ett sämre värmesystem. Kanske värmepumpen åldrats och tappat sin effektivitet, eller behovet i huset har förändrats över tid. Där kan vi hjälpa dig att komma fram till ett värmesystem som matchar behovet idag och en lång tid framöver, om det så gäller luft-/värmepump, bergvärme eller någon annan lösning. Och du! Det kostar inget att låta oss göra en energiberäkning åt dig, samtidigt som vi tar fram en offert.

Installera diskmaskin och tvättmaskin

Att själv installera tvättmaskin eller diskmaskin är inte så komplicerat. Samtidig finns risken finns att något ändå går fel och att skadorna blir stora. Försäkringsbolagen tittar då på om installationen blivit fackmannamässigt utförd. Har du fixat själv så kan du alltså hamna med hela reparationskostnaden i eget knä. Så även om det är relativt enkelt att utföra installationen själv så kan det ur försäkringssynpunkt vara tryggare att låta din professionella rörmokare på Lidingö göra jobbet.

Installera varmvattenberedare

Varmvatten tar vi lätt för givet – det är först när varmvattenberedaren lägger av som vi saknar det. Och då kan det kännas bråttom. Det vet vi, och ser till att alltid hålla lite extra beredskap för att rycka ut när det händer.

Stambyte

Vi kan genomföra hela biten från inledande besiktning, via byte av rör och andra installationer till att dokumentera och testa nya anläggningen.

Projektering

Projektering gör vi också, i stort som smått. Allt inom VVS kan vi projektera där vi går igenom behoven för lång tid framöver, tar fram kompletta lösningar och räknar fram en kostnadsprognos.

Kylarbete

För dig med anläggningar för kyla och värme erbjuder vi installation, underhåll och service. Dessutom tar vi hand om kylmedium som blir över.

Hittar du inte den exakta typen VVS-arbete som du är ute efter? Fråga oss efter den – listan är bara en grov sammanfattning och vi gör mer än den visar. Och kan vi ändå inte hjälpa dig så försöker vi se vart du kan vända dig istället. Visste du förresten att du kan spara pengar med hjälp av rörmokare? Här kan du få veta mer om rörmokeri.

Vill du få en offert?

Vill du få en prisoffert på vad just ditt projekt kostar?

Få prisförslag på VVS-tjänster

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.