Om oss

Som rörmokare på Lidingö ser vi också till det längre perspektivet. Betyder att vi lägger mindre energi på att ständigt vinna nya marknadsandelar och dra in nya kunder (även om de är mycket varmt välkomna). För vi ser att det både blir billigare för oss och trevligare för alla om vi främst tar hand om de kunder vi har. På så vis får vi samarbeta kring många projekt genom åren men också följa upp våra tidigare VVS-insatser – få in en kontinuitet, för högre kvalitet.

Vi som jobbar som rörmokare på Lidingö

Här på Lidingö har vi som rörmokare vår hemmabas och vi kan ön som vår egen ficka. Vi kryssar friskt från Elfvik via Sticklinge och Mosstorp till Gåshaga. Så det är fullt möjligt att vi redan varit hemma hos din granne för att byta varmvattenberedare eller hos din kompis för att projektera ett nytt värmesystem. Vill du se vad vi har gjort? Ta lite referenser från tidigare kunder? Går så bra! Bara hör av dig så ordnar vi med det.

Livskvaliteten i rörmokeriet

Vem på Lidingö tänker på rörmokare när man har det välordnat med värme, vatten och sanitet. De flesta av oss kan ta en varm dusch, dricka ett glas färskt kranvatten och spola i toaletten.
Men tänk för ett ögonblick bort alla dessa bekvämligheter. Tänk hur det vore om vi inte utan alls lika enkelt kunde hålla oss rena, varma, torra och inte kunde spola iväg vår smuts med en knapptryckning. Då anar du hur värdefull VVS är i vår vardag. Då anar du kanske också varför vi som rörmokare på Lidingö tycker att vi gör ett meningsfullt arbete.
Som vi själva ser det så hjälper vi folk och företag att hålla sig hela, varma och funktionsdugliga. Och vi gör det genom att bygga och serva det många tar för givet i vardagen men som också är avgörande för allas vår livskvalitet.

VVS som håller måttet

För att verkligen bidra till den där livskvaliteten så gäller det att kvaliteten i rörmokarens arbete ligger på topp. Bidrar vi till halvdana lösningar så får folk och företag också en halvdan livskvalitet. Det går inte för sig. Därför är vi alla utbildade, certifierade rörmokare med behörighet inom rörmokarens vitt skilda områden såsom licenssvetsning, kyl, heta arbeten osv. Därför håller vi oss med gedigna försäkringar och hög kreditvärdighet – en finansiell beredskap så att verksamheten står pall även när pressen är på. Därför har vi dessutom nolltolerans mot skumma anställningsförhållanden och uppdrag i det gråa eller svarta zonen. För vi vet att fusk på den fronten lätt leder till fusk med säkerheten för personal, entreprenader och kunder inom det praktiska som det juridiska och ekonomiska.

Kunden är allt och alla

Alla vi på Lidingö är kunder någonstans, och vet vad det innebär att få t.ex. en VVS- tjänst levererad precis så där bra som man hoppats på (eller ännu bättre). Vi vet också hur trist motsatsen kan vara, hur surt det kan kännas att få en saltad faktura. Dessutom vet vi hur stor skillnad kundbemötandet kan göra för helhetsupplevelsen, och för om man som kund överhuvudtaget vill återkomma till samma leverantör. Vi vet det där, och vi använder insikterna för att göra våra egna kunder nöjda. För vi vill att de kommer tillbaka och gärna att de talar väl om oss inför andra potentiella kunder.